Projectomschrijving

Paleis Het Loo is een voormalig koninklijk paleis en thans nationaal museum. In een vijf jaar durend project is er fasegewijs onderhoud uitgevoerd aan alle gevels. Tijdens dit omvangrijke werk is het Paleis toegankelijk gebleven voor publiek. De werkzaamheden die zijn uitgevoerd betreffen: dekkend schilderwerk hout, dekkend schilderwerk metaal, verguldwerk, muurverfwerk, beglazing en houtrotherstel. Diverse gevels zijn totaal voorzien van een nieuw verfsysteem. Enkele cijfers: totaal 11.250 m2 steigerwerk, circa 22 km schilderwerk aan ramen en kozijnen, 4.000 ruitjes vervangen, circa 6.800 m stopverfwerk, 750 boekjes bladgoud en 40.000 manuren.

 

Motivatie inzender

Paleis het Loo is een uniek object in Nederland, de eisen aan de kwaliteit van het schilderwerk en overige werkzaamheden liggen bij dit project op een zeer hoog niveau. De door ons geleverde kwaliteit voldoet ruimschoots aan de hoge eisen en verwachtingen van de opdrachtgever, het Rijksvastgoedbedrijf. Dit zowel op basis van het resultaat als ook op de wijze van het realiseren van dit resultaat waarbij hinder en overlast voor bezoekers en gebruikers van Het Loo tot een minimum is beperkt. Wij zijn dan ook zeer trots op dit resultaat en de lovende kritieken van het publiek, gebruiker en de opdrachtgever.

2 reacties

  • Dit bedrijf verdiend de schildersvakprijs. Er zijn niet veel bedrijven die zulke grote projecten goed kunnen leiden en tot een gelikt eindresultaat weten te brengen.
    Hoogstaand schilderwerk in combinatie met het juiste management . Petje af !!

    Marcel Kooy schilderwerken ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *